Afsendelse ! Bestil inden

Garn fri fragt

Er du en af mange danskere, som holder af at handle garn på nettet, og vil du gerne slippe for at betale dyre fragtomkostninger? Hvis du kan svare ja til det, så kan du glæde dig over, at der rent faktisk er mulighed for at opnå fri fragt ved køb af garn på nettet. Hvordan det kan lade sig gøre, vil vi hjertens gerne introducere dig for.

Garn fri / gratis fragt – Køb kvalitetsgarn på nettet

Rito.dk er en af de førende forhandlere af garn på nettet. Vi har solgt garn i en årrække og har specialiseret os i kvalitetsgarn og tilbehør til strikning, hækling og filtning. Vi holder til i Skive, men sender naturligvis varer til hele landet. Der er mange fordele ved at handle med Rito ApS, da vi byder på mange attraktive fordele. Vi har faste lave fragtpriser, samtidig med at vi tilbyder gratis fragt, hvis visse betingelser er opfyldt.

Køber du garn og / eller tilbehør for minimum 399 kr., kan vi tilbyde fri fragt til det nærmeste udleveringssted. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde fri fragt til privatadresser. Ikke desto mindre har du mulighed for at spare mange penge, da du ikke skal bekymre dig for omkostninger i forbindelse med levering af dine varer.

Uanset om du opnår fri fragt eller ej, kan du altid forvente hurtig levering til den valgte adresse eller udleveringssted. Såfremt de bestilte varer er på lager, kan vi tilbyde levering i løbet af få dage. Det sker i samarbejde med vores allierede fragtfirmaer. Du vil altid blive orienteret pr. mail, når din pakke har forladt vores lager. Herefter kan du følge din pakke med Track & Trace. Dermed er du aldrig i tvivl om, hvornår du modtager de bestilte varer. Vi yder den samme gode service, uanset om du bliver tilbudt gratis fragt eller ej. I visse perioder vil vi tilbyde fri fragt uanset ordreværdi. Det sker i forbindelse med kampagner, som du kan blive holdt opdateret med via sociale medier og nyhedsbrev.

Version: v1.c75.s1.l2